Dispecerat serial de monitorizare a sistemelor de alarmare cu comunicator digital inclus, pentru 2 linii telefonice (cu posibilitatea de extensie la 6 ), memorie 2000 evenimente, detecţia întreruperii liniei şi a comunicaţiei cu calculatorul, identificarea sistemului de alarmare apelant, afişare evenimente pe un ecran cu cristale lichide; alimentare proprie 220Vca, consum max. 400mA. Software de nivel inalt (kit de instalare) XGuardSOFT pe platforma WINDOWS 2000/XP/2003, cu baza de date sub SQL- GRATIS !; programul XGuardSOFT integreaza şi evenimentele ce sunt receptionate via Ethernet şi/sau GSM-GPRS, avand o baza de date comuna. Livrarea software-ului se face odata cu dispeceratul.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Dispecerat serial de monitorizare a sistemelor de alarmare cu comunicator digital

  • Producător: Roel
  • Cod produs: Xguard DPC08S
  • Disponibilitate: - La Comanda
  • 1.426,57 €
  • Fără TVA: 1.198,80 €Daca nu stii ce-ti trebuie pentru a obtine un sistem complet si functional, nu ezita sa ne CONTACTEZI.Vei primi solutia optima la preturi actualizate.
Viziteaza site-ul sansys.ro pe ShopMania Pretul de referinta al produselor este in Euro. La afisarea in Lei, poate varia in functie de cursul BNR.